Nussbräch Studio

Nussbräch Studio
 

Korte Beschrijving

17 Kilometer ten zuiden van Interlaken ligt de plaats Grindelwald, een klein maar gezellig dorp met vele activiteiten. Grindelwald biedt zowel in de zomer als in de winter alles voor de verwende vakantieganger. Zomers kunt u via de liften praktisch alle bergtoppen in Grindewald bereiken, waarnaeen wandelparadijs zich voor u opent. In de winter bieden [...]

17 Kilometer ten zuiden van Interlaken ligt de plaats Grindelwald, een klein maar gezellig dorp met vele activiteiten.
Grindelwald biedt zowel in de zomer als in de winter alles voor de verwende vakantieganger. Zomers kunt u via de liften praktisch alle bergtoppen in Grindewald bereiken, waarnaeen wandelparadijs zich voor u opent. In de winter bieden de vele skiliften een ongekend skiparadijs.
Een bezoek aan Zwitserlands beroemdste berg de Jungfrau, bereikbaar middels een treintocht vanuit Grindelwald, zal zeker op uw programma staan.

Deze studio bevindt zich op de begane grond van dit vlakbij, in een rustige omgeving, van het centrum gelegen huis. De inrichting is zeer comfortabel.

U parkeert op 30 meter van de woning.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
Nussbräch Studio
Nussbräch Studio

17 Kilometer ten zuiden van Interlaken ligt de plaats Grindelwald, een klein maar gezellig dorp met vele activiteiten. Grindelwald biedt zowel in de z...

935,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen