Medebach-Düdinghausen

Medebach-Düdinghausen
 

Korte Beschrijving

Wij kunnen u hier een schitterend, groot, vrijstaand huis aanbieden. De Nederlandse eigenaar heeft er alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De woning ligt in Düdinghausen, een dorpsdeel van Medebach. Ideaal verblijf voor een grote familie of twee samen reizende families. Het huis heeft maar liefst 6 slaapkamers! Achter de [...]

Wij kunnen u hier een schitterend, groot, vrijstaand huis aanbieden. De Nederlandse eigenaar heeft er alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De woning ligt in Düdinghausen, een dorpsdeel van Medebach.

Ideaal verblijf voor een grote familie of twee samen reizende families. Het huis heeft maar liefst 6 slaapkamers! Achter de woning bevindt zich de grote tuin (1000m2) met een apart tuinhuis met grillmogelijkheid. Terras en tuin zijn op het zuiden gelegen.

Medebach: Medebach ligt ongeveer 20 km ten oosten van Winterberg. Een oud stadje reeds bestaand sinds 1144. De omgeving is landelijk en bosrijk en ademt een rustige, gemoedelijke sfeer. Door de centrale ligging in het Sauerland is het gemakkelijk diverse uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld Winterberg, Frankenberg of Korbach. Zomer: In Medebach ligt een Center Parcs, met uiteraard een subtropisch zwembad, een saunalandschap en alle toebehoren. Dit is voor een familie met kinderen natuurlijk ideaal. Verder biedt de omgeving voldoende recreatiemogelijkheden. Winterrsport: In Küstelberg ( 6 km ) kan men reeds skiëen. Winterberg is natuurlijk de plaats voor de wat fanatieke skiëer. De omgeving van Medebach heeft zeer veel langlaufloipes en geprepareerde wandelwegen die u voeren door een sprookjesachtig wit landschap.

Zomerrecreatie: In Medebach ligt een Center Parcs, met uiteraard een subtropisch zwembad, een saunalandschap en alle toebehoren. Dit is voor een familie met kinderen natuurlijk ideaal. Verder biedt de omgeving voldoende recreatiemogelijkheden.

Winterrecreatie: In Küstelberg ( 6 km ) kan men reeds skiëen. Winterberg is natuurlijk de plaats voor de wat fanatieke skiëer. De omgeving van Medebach heeft zeer veel langlaufloipes en geprepareerde wandelwegen die u voeren door een sprookjesachtig wit landschap. Het plaatselijk skigebied is niet groot maar wel geschikt voor kinderen en beginners en ligt voor de deur.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
Medebach-Düdinghausen
Medebach-Düdinghausen

Wij kunnen u hier een schitterend, groot, vrijstaand huis aanbieden. De Nederlandse eigenaar heeft er alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel m...

389,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen