Chaudagne

Chaudagne
 

Korte Beschrijving

Midden in het boerenleven, op het Franse platteland en omgeven door ongerepte natuur en de meest waanzinnige uitzichten, daar staat huize Chaudagne. Het ligt op 440 meter hoogte, in de Montagne Bourbonnaise, midden Frankrijk. Het huis maakt deel uit van het buurtschapje Chaudagne. Het is een omgebouwde schuur uit 1885 met muren van 75 cm [...]

Midden in het boerenleven, op het Franse platteland en omgeven door ongerepte natuur en de meest waanzinnige uitzichten, daar staat huize Chaudagne. Het ligt op 440 meter hoogte, in de Montagne Bourbonnaise, midden Frankrijk. Het huis maakt deel uit van het buurtschapje Chaudagne. Het is een omgebouwde schuur uit 1885 met muren van 75 cm dikte en het ligt op 1 ha grond.

De boer verderop heeft een deel van de grond in bruikleen voor de pony Fifi en soms staan er schapen op te grazen. Achter het huis op het grasveld staat een tiental fruitbomen en rondom het huis groeien lavendel en rozen.
Met wat geluk zie je hier konijnen, herten, vossen en wilde zwijnen. Op het dak zit wel eens een grote Europese Oehoe (uil) en als je in de avond buiten zit zie je vleermuizen vliegen.

Chaudagne is een uitgelezen plek voor mensen die willen uitrusten, vissen, mountainbiken, lezen, wandelen, lekker eten en met een wijntje bij het vuur naar de sterren willen staren. Kinderen hebben lekker de ruimte om te ravotten, hutten te bouwen of te spelen met de dieren.

Comments are closed.

Afbeelding Titel
Prijs
Chaudagne
Chaudagne

Midden in het boerenleven, op het Franse platteland en omgeven door ongerepte natuur en de meest waanzinnige uitzichten, daar staat huize Chaudagne. H...

432,00

Naar de aanbieder

  Vergelijkbare Aanbiedingen